Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
84-9752
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg

Koppelingset voor vrachtwagens

Selecteer uw commerciële voertuig
Selecteer het model van uw voertuig hieronder om er zeker van te zijn dat u de Koppelingset geschikt zijn voor uw truck of commerciële voertuig.
1
2
3
Bijkomende informatie
Koop voordelige Koppelingset voor truck
  • Bestel Koppelingset commerciële voertuigen voordelig, en zend de artikel binnen 200 dagen terug indien niet tevreden
    Veilig bestellen 200 dagen
Catalogus Koppelingset voor vrachtwagens - maak uw keuze in de webshop van AUTODOC

Koppelingset voor topmerken van vrachtwagens

Hoogwaardige Koppelingset voor vrachtwagens: enkel de beste merken

Meer

Koppelingset voor commerciële voertuigen: Bestverkochte producten uit ons aanbod

Dit zijn de meest gekochte Koppelingset in onze selectie. Het enorme aanbod van topmerken biedt u betaalbare Koppelingset, zodat u de meest geschikte onderdelen voor uw vrachtwagen kiest aan voordelige voorwaarden.

Een koppelingsset voor vrachtvoertuigen is een set onderdelen waarmee het koppel van de motor naar de transmissie wordt vervoerd. Dergelijke sets bestaan over het algemeen uit een druklager, een koppelingsplaat, een drukplaat, een vliegwiel, en bevestigingen. In het geval dat het voertuig in kwestie beschikt over een systeem met dubbele platen, bevat een set ook een tussenplaat. De onderdelen in deze sets bestaan gewoonlijk uit asbestvrije wrijvingsmaterialen, gelegeerd staal, of gietijzer. Zowel qua aantal onderdelen als prijs bestaan er aanzienlijke verschillen tussen de verschillende verkrijgbare sets.

Wanneer een koppelingsset voor vrachtvoertuigen monteren?

Voor deze vervangende werkzaamheden bestaan geen vaste momenten. Over het algemeen gaat een set tussen de 80 en de 150 duizend kilometer mee. Hoe snel de onderdelen verslijten is vooral afhankelijk van hoe er wordt gereden en op welke manier het voertuig gebruikt wordt.

Er bestaan meerdere redenen om welke het nodig is om nieuwe onderdelen van deze soort te monteren. Zo zijn onder andere schakelproblemen, een onvolledige koppeling en ontkoppeling, een trillend carrosserie, een schokkend voertuig, of lawaai bij het indrukken van het pedaal fouten die kunnen voorkomen.

In vergelijking met onderdelen van personenwagens krijgen de onderdelen van vrachtvoertuigen te maken met extreme belasting. Het is daarom een aanrader om diagnoses en onderhoud uit te laten voeren door specialisten bij een servicecentrum.

Bekende producenten van koppelingssets

De bekendste fabrikanten:

  • Valeo;
  • Sachs;
  • Luk;
  • Dt en andere.
AUTODOC: handig online winkelen

U kunt koppelingssets en heel veel andere onderdelen voor vrachtvoertuigen vinden in onze online shop. De prijzen zijn zelfs nog lager als er aanbiedingen zijn voor de producten die u nodig heeft. De professionele leden van onze klantendienst kunnen u alles vertellen over de lopende promoties, zodat u zo voordelig mogelijk kan shoppen bij AUTODOC.