Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
13-7972
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg

Stuurstang voor vrachtwagens

Selecteer uw commerciële voertuig
Selecteer het model van uw voertuig hieronder om er zeker van te zijn dat u de Stuurstang geschikt zijn voor uw truck of commerciële voertuig.
1
2
3
Bijkomende informatie
Koop voordelige Stuurstang voor truck
 • Bestel Stuurstang commerciële voertuigen voordelig, en zend de artikel binnen 200 dagen terug indien niet tevreden
  Veilig bestellen 200 dagen
Catalogus Stuurstang voor vrachtwagens - maak uw keuze in de webshop van AUTODOC

Stuurstang voor topmerken van vrachtwagens

Hoogwaardige Stuurstang voor vrachtwagens: enkel de beste merken

Meer

Stuurstang voor commerciële voertuigen: Bestverkochte producten uit ons aanbod

Dit zijn de meest gekochte Stuurstang in onze selectie. Het enorme aanbod van topmerken biedt u betaalbare Stuurstang, zodat u de meest geschikte onderdelen voor uw vrachtwagen kiest aan voordelige voorwaarden.

De spoorstang van een vrachtvoertuig zorgt voor de overdracht van de kracht uit het stuurhuis naar de stuurarmen van de naaf, zodat de wielen de gewenste stuurhoek kunnen overnemen. Deze component heeft een buis met speciale openingen voor de montage van kogelbouten.

Types

Op basis van de assen bestaan er verschillende modellen:

 • vooras;
 • achteras;
 • in het midden;
 • vrij rollend.

Over het algemeen beschikt een commercieel voertuig over spoorstangen aan de voorkant en de achterkant. De constructie van deze onderdelen kan verschillen:

 • verwijderbaar (deze gaan langer mee, omdat ze kunnen worden onderhouden).
 • niet verwijderbaar (reparaties zijn bij dit type niet mogelijk).

Er bestaan ook verschillen op basis van:

 • het type bevestiging;
 • de afmetingen;
 • het gewicht.

Problemen en oorzaken

Dit onderdeel gaat lang mee. Vervormingen kunnen optreden als het voertuig een groot obstakel raakt. Het is verstandig om vervangingen uit te laten voeren bij een garage, vanwege de moeilijkheid om toegang tot het onderdeel te krijgen. Na de werkzaamheden moeten de wielen weer worden uitgelijnd.

Problemen herkennen

De symptomen van een kapotte spoorstang van een personenwagen en een vrachtvoertuig komen sterk overeen. Bij het nemen van bochten kan er bijvoorbeeld raar lawaai worden waargenomen, terwijl er ook sprake kan zijn van stoten of speling in het stuurwiel. Het kan ook voorkomen dat het voertuig afwijkt naar een bepaalde kant.

AutoDoc: handig online winkelen

Wilt u uw voertuig op een voordelige manier onderhouden? Bij AutoDoc vindt u enkel onderdelen van hoge kwaliteit. Zo verkopen wij spoorstangen en veel andere onderdelen voor vrachtvoertuigen tegen zachte prijsjes. Onze vriendelijke medewerkers van de klantenservice staan klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze en om u te informeren over onze regelmatige aanbiedingen. Winkel online bij ons, merk hoeveel geld u bespaart, en wij zorgen ervoor dat alles zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd!