Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg

Achtervleugel / Opbouwdeel voor vrachtwagens

Selecteer uw commerciële voertuig
Selecteer het model van uw voertuig hieronder om er zeker van te zijn dat u de Achtervleugel / Opbouwdeel geschikt zijn voor uw truck of commerciële voertuig.
1
2
3
Bijkomende informatie
Koop voordelige Achtervleugel / Opbouwdeel voor truck
  • Bestel Achtervleugel / Opbouwdeel commerciële voertuigen voordelig, en zend de artikel binnen 200 dagen terug indien niet tevreden
    Veilig bestellen 200 dagen
Catalogus Achtervleugel / Opbouwdeel voor vrachtwagens - maak uw keuze in de webshop van AUTODOC

Achtervleugel / Opbouwdeel voor topmerken van vrachtwagens

Hoogwaardige Achtervleugel / Opbouwdeel voor vrachtwagens: enkel de beste merken

Meer

Achtervleugel / Opbouwdeel voor commerciële voertuigen: Bestverkochte producten uit ons aanbod

Dit zijn de meest gekochte Achtervleugel / Opbouwdeel in onze selectie. Het enorme aanbod van topmerken biedt u betaalbare Achtervleugel / Opbouwdeel, zodat u de meest geschikte onderdelen voor uw vrachtwagen kiest aan voordelige voorwaarden.

De spatborden van een vrachtvoertuig zijn bedoeld om de carrosserie van het voertuig bescherming te bieden tegen mechanische inslagen, zoals stenen van de ondergrond. Deze zitten over het algemeen vast met moeren en bouten over de wielen.

Types

Op basis van de as op welke ze gemonteerd moeten worden, bestaan er de volgende soorten:

  • Voor de vooras;
  • Voor de achteras.

De spatborden voor achteraan zijn over het algemeen:

  • massief;
  • gemaakt van meerdere stukken.

Online zal u ook spatborden uit verschillende productiematerialen vinden, waaronder:

  • kunststof;
  • aluminium;
  • staal (ook verzinkt).

Zowel op basis van de afmetingen als de vorm verschillen de spatborden van een vrachtwagen met die van een personenwagen. De grootte en de vorm zijn voor een groot deel afhankelijk van de het design van de suspensie van het voertuig en van de draaihoek van het stuurwiel.

Problemen en oorzaken

De levensduur van deze onderdelen is niet vastgesteld, dus is een vervanging nodig wanneer er mechanische schade is opgelopen. In het geval van onderdelen van metaal kan er ook corrosie optreden. Slijtage kan versnellen als gevolg van veelvuldig gebruik van het voertuig op ruwe ondergronden en langdurig gebruik in zeer vochtige omgevingen.

Problemen herkennen

Dit onderdeel kan visueel nagekeken worden. Defecten zoals spaanders, scheuren, een slechte uitlijning, en deuken zorgen ervoor dat het onderdeel vervangen moet worden. Het uitdeuken van schade kan soms nog een uitweg bieden, maar in het geval van zware vervormingen is een vervanging aan de orde.

AutoDoc: handig online winkelen

Bent u op zoek naar voordelig geprijsde onderdelen van hoge kwaliteit? Wordt dan klant bij AutoDoc! Bezoek onze website en plaats voordelige bestellingen van spatborden en andere onderdelen voor vrachtvoertuigen. U kan nog meer geld besparen door te profiteren van onze vele aanbiedingen. Registreer u vandaag nog bij AutoDoc en zie de kosten van het onderhoud van uw wagen dalen.