Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg

Luchtbalg voor vrachtwagens

Selecteer uw commerciële voertuig
Selecteer het model van uw voertuig hieronder om er zeker van te zijn dat u de Luchtbalg geschikt zijn voor uw truck of commerciële voertuig.
1
2
3
Bijkomende informatie
Koop voordelige Luchtbalg voor truck
  • Bestel Luchtbalg commerciële voertuigen voordelig, en zend de artikel binnen 200 dagen terug indien niet tevreden
    Veilig bestellen 200 dagen
  • Vrachtwagen Luchtbalg steeds aan scherpe prijzen
    Beste prijs garantie
Catalogus Luchtbalg voor vrachtwagens - maak uw keuze in de webshop van AUTODOC

Luchtbalg voor topmerken van vrachtwagens

Hoogwaardige Luchtbalg voor vrachtwagens: enkel de beste merken

Meer
Luchtbalg voor commerciële voertuigen: Bestverkochte producten uit ons aanbod
Dit zijn de meest gekochte Luchtbalg in onze selectie. Het enorme aanbod van topmerken biedt u betaalbare Luchtbalg, zodat u de meest geschikte onderdelen voor uw vrachtwagen kiest aan voordelige voorwaarden.

In het geval van personenwagens zijn alleen de luxemodellen uitgerust met luchtvering. Bij vrachtvoertuigen is dit vrijwel standaard. Deze onderdelen wegen redelijk weinig en zorgen voor een comfortabele rijervaring. Dergelijke systemen maken het ook mogelijk om de ruimte tussen het wegoppervlak en de onderkant van het platform of de carrosserie in te stellen. Dit is bijvoorbeeld erg handig wanneer er moet worden in- of uitgeladen. Vrachtvoertuigen beschikken over het algemeen over onderdelen met een circuit.

Types

Deze units bestaan uit verscheidene types elementen:

  • Met variabel effectief gebied. De lagerflenzen en hun bewegingen bepalen dit.
  • Met constant effectief gebied. Dit bevat onderdelen die als zuiger fungeren.

Bovenstaande versies zijn geschikt voor op de beide assen. Wat betreft vrachtvoertuigen is een installatie van luchtvering op de achterste as gebruikelijker.

Fouten en oorzaken

Qua vervangen zijn er geen vastgestelde richtlijnen. Zodra de cilinders aan integriteit gaan inboeten als gevolg van slijtage is het tijd voor een vervanging. Slijten is het gevolg van constant contact van het werkende oppervlak met vervuiling of zand. Een ander probleem dat vaak voorkomt is dat de elementen van de compressor worden vernietigd.

Defecte luchtvering bij vrachtvoertuigen herkennen

Fouten in verband met de luchtvering kunnen worden ontdekt wanneer het bijbehorende lampje op het instrumentenpaneel oplicht. Ook zal de carrosserie van het voertuig inzakken bij één van de wielen zodra deze geparkeerd is. Wanneer er hard lawaai gehoord kan worden tijdens het rijden, is de compressor mogelijk kapot. In dergelijke gevallen duurt het ook langer om de nodige druk aan te maken. Het is niet zo dat altijd de hele unit moet worden vervangen; soms is een reparatie van een kapot onderdeel al genoeg. Voor deze werkzaamheden contacteert u echter best een specialist bij een garage.

AUTODOC: handig online winkelen

Bent u op zoek naar luchtvering of andere onderdelen voor uw vrachtvoertuig? Onze online shop AUTODOC biedt een uitgebreid assortiment onderdelen aan. Hou de kosten laag, dankzij onze goede prijzen. Shopt u liever wanneer er lopende aanbiedingen zijn? We bieden onze cliënten met grote regelmaat promoties om hen de kans te geven producten van hoge kwaliteit tegen een laag prijsje op de kop te kunnen tikken. Voor meer informatie kan u altijd contact opnemen met de leden van onze professionele klantendienst, en dit kan per telefoon of via de online chat.

loader Even geduld, a.u.b....