Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
78-4985
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg

Veerophanging / Toebehoren voor vrachtwagens

Selecteer uw commerciële voertuig
Selecteer het model van uw voertuig hieronder om er zeker van te zijn dat u de Veerophanging / Toebehoren geschikt zijn voor uw truck of commerciële voertuig.
1
2
3
Bijkomende informatie
Koop voordelige Veerophanging / Toebehoren voor truck
  • Bestel Veerophanging / Toebehoren commerciële voertuigen voordelig, en zend de artikel binnen 200 dagen terug indien niet tevreden
    Veilig bestellen 200 dagen
Catalogus Veerophanging / Toebehoren voor vrachtwagens - maak uw keuze in de webshop van AUTODOC

Veerophanging / Toebehoren voor topmerken van vrachtwagens

Hoogwaardige Veerophanging / Toebehoren voor vrachtwagens: enkel de beste merken

Meer

Veerophanging / Toebehoren voor commerciële voertuigen: Bestverkochte producten uit ons aanbod

Dit zijn de meest gekochte Veerophanging / Toebehoren in onze selectie. Het enorme aanbod van topmerken biedt u betaalbare Veerophanging / Toebehoren, zodat u de meest geschikte onderdelen voor uw vrachtwagen kiest aan voordelige voorwaarden.

De bevestigingen van de veren voor de ophanging van personenwagens zitten onder de assen, maar bij vrachtvoertuigen zitten die erboven. Zowel de veiligheid als de betrouwbaarheid van de onderdelen wordt bepaald door de onderdelen.

Types bevestigingen voor veren van de ophanging bij vrachtvoertuigen

De onderstaande elementen kunnen gevonden worden:

  • Staven in de vorm van cilinders, platen, beugels. Met deze onderdelen worden de uiteinden van de onderdelen aan het frame verbonden.
  • U-bouten. Deze onderdelen zorgen voor de verbinding van het elastische onderdeel en de asbalk.
  • Bussen. Dit onderdeel bestaat uit polyurethaan of rubber. Rubberen elementen zijn beter voor de absorptie van schokken, terwijl polyurethane elementen langer meegaan.

Fouten en oorzaken

De metalen componenten kunnen last krijgen van corrosie als ze worden blootgesteld aan vochtigheid. Slijtage van de bussen is een gevolg van vervormingen en schuring, met een verlies van elasticiteit als gevolg. Losgekomen bevestigingen kunnen het resultaat zijn van ongelukken of een onvoldoende aanspanning tijdens de montage.

Fouten herkennen

Deze onderdelen zijn aan vervanging toe wanneer deze versleten zijn, ze hebben geen vastgestelde levensduur. Het is van groot belang om met regelmaat de staat van de afzonderlijke stukken te inspecteren als deel van het onderhoud. Het is vooral essentieel dat de U-bouten altijd strak bevestigd zijn.

Defecte onderdelen kunnen leiden tot een slechtere wegligging van het voertuig of een verslechterde bestuurbaarheid. Als dit het geval is, moet de ruimte tussen de voorste en de achterste wielen (links en rechts) opgemeten worden. Het kan namelijk zijn dat de wielbasis aan één zijde langer is dan aan de andere. Het aanbrengen van nieuwe bevestigingen kan dit probleem verhelpen. Denk eraan dat bij het monteren van een nieuwe veer ook vervangende bevestigingen dienen te worden gebruikt.

AUTODOC: handig online winkelen

Spendeert u het liefst zo min mogelijk tijd aan het zoeken naar onderdelen in verschillende online shops? Dankzij het ruime assortiment van AUTODOC is dat niet langer nodig. Wij bieden bevestigingen voor de veren van de ophanging en heel veel andere onderdelen voor vrachtvoertuigen aan tegen goedkope prijzen. Onze prijzen zijn betaalbaar en we bieden met regelmaat kortingen aan. Als u meer informatie wenst, kan u altijd contact opnemen met de leden van onze gespecialiseerde klantendienst. Zij weten alles over onze online shop, de voorwaarden voor levering, en de voorwaarden voor betaling.