Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg

Fusee / Constructiedelen voor vrachtwagens

Selecteer uw commerciële voertuig
Selecteer het model van uw voertuig hieronder om er zeker van te zijn dat u de Fusee / Constructiedelen geschikt zijn voor uw truck of commerciële voertuig.
1
2
3
Bijkomende informatie
Koop voordelige Fusee / Constructiedelen voor truck
  • Bestel Fusee / Constructiedelen commerciële voertuigen voordelig, en zend de artikel binnen 200 dagen terug indien niet tevreden
    Veilig bestellen 200 dagen
Catalogus Fusee / Constructiedelen voor vrachtwagens - maak uw keuze in de webshop van AUTODOC

Fusee / Constructiedelen voor topmerken van vrachtwagens

Hoogwaardige Fusee / Constructiedelen voor vrachtwagens: enkel de beste merken

Meer

Fusee / Constructiedelen voor commerciële voertuigen: Bestverkochte producten uit ons aanbod

Dit zijn de meest gekochte Fusee / Constructiedelen in onze selectie. Het enorme aanbod van topmerken biedt u betaalbare Fusee / Constructiedelen, zodat u de meest geschikte onderdelen voor uw vrachtwagen kiest aan voordelige voorwaarden.

Een belangrijk onderdeel van de suspensie vooraan bij vrachtvoertuigen is een fusee. DE wegligging van de wagen hangt voor een groot deel af van hoe dit onderdeel eraan toe is. Het zorgt voor het draaien van de wielen in een bepaalde hoek.

Types

Dit onderdeel kan verschillen op het gebied van zowel materiaal als de kant van de montage. Ze kunnen bestaan uit:

  • gietijzer;
  • staal.

De fusees van personenwagens zijn qua design een stuk ingewikkelder, in vergelijking met die voor vrachtvoertuigen. De fusees voor vrachtvoertuigen kunnen als geheel besteld worden, maar ook per onderdeel, bijvoorbeeld een pakking of een beugel.

Fouten en oorzaken

Vanuit de producent is er geen vastgesteld moment voor het vervangen van een fusee. Over het algemeen is het tijd voor het vervangen ervan wanneer er vervormingen van het onderdeel of de installatielocatie optreden, of wanneer er scheuren zichtbaar zijn. Ook de loopring van de lager kan problemen veroorzaken, als gevolg van een ongeluk, het gebruiken van het voertuig op ruwe ondergronden, vermoeidheid van het productiemateriaal, of wrijving. Er kan ook schade aan het onderdeel optreden als gevolg van het niet adequaat opvolgen van het vereiste aandraaimoment wanneer het onderdeel gemonteerd wordt. Heel soms kan het onderdeel ook helemaal vernietigd worden. Dat kan voorkomen wanneer er een incorrecte reparatie heeft plaatsgevonden, bijvoorbeeld in een poging om scheuren dicht te lassen.

Fouten herkennen

Fusees zijn betrouwbare onderdelen die lang meegaan en niet vaak gecontroleerd hoeven te worden. Het is tijd voor onderhoud wanneer er een kloppend geluid uit de voorste ophanging komt, de bestuurbaarheid vermindert, of de banden prematuur beginnen te slijten. Het minder goed kunnen besturen van het voertuig kan leiden tot erge ongelukken, dus contacteer in dit geval zo snel mogelijk een specialist. In het geval van een defect hoeft enkele de kapotte fusee te worden vervangen, dus het is niet nodig om gelijk vervangers voor zowel de linker- als de rechterfusee aan te schaffen.

AUTODOC: handig online winkelen

Wij verkopen fusees die precies passen bij de eigenschappen van uw vrachtvoertuig in onze online shop. Ook kan u bij ons vele andere producten vinden, waaronder draagarmen, stangen voor stabilisatie, en schokdempers, en dat allemaal tegen aantrekkelijke prijzen. Verder kan u nog meer geld besparen door bestellingen te plaatsen wanneer er aanbiedingen lopen. Profiteer dus gelijk van de mogelijkheid om minder kosten te maken!