Plus
Premiumaccount uitproberen
0   Artikelen
#
0,00 €
Uw winkelkarretje is leeg

Wiellager / Set voor vrachtwagens

Selecteer uw commerciële voertuig
Selecteer het model van uw voertuig hieronder om er zeker van te zijn dat u de Wiellager / Set geschikt zijn voor uw truck of commerciële voertuig.
1
2
3
Bijkomende informatie
Koop voordelige Wiellager / Set voor truck
  • Bestel Wiellager / Set commerciële voertuigen voordelig, en zend de artikel binnen 200 dagen terug indien niet tevreden
    Veilig bestellen 200 dagen
Catalogus Wiellager / Set voor vrachtwagens - maak uw keuze in de webshop van AUTODOC

Wiellager / Set voor topmerken van vrachtwagens

Hoogwaardige Wiellager / Set voor vrachtwagens: enkel de beste merken

Meer

Wiellager / Set voor commerciële voertuigen: Bestverkochte producten uit ons aanbod

Dit zijn de meest gekochte Wiellager / Set in onze selectie. Het enorme aanbod van topmerken biedt u betaalbare Wiellager / Set, zodat u de meest geschikte onderdelen voor uw vrachtwagen kiest aan voordelige voorwaarden.

De wiellager is een onderdeel van de aandrijflijn van een vrachtvoertuig. Het zorgt voor de mechanische verbinding, centrering, en vrije rotatie van de wielnaaf op de as. De kwaliteit van de wiellager speelt een cruciale rol bij de bestuurbaarheid van een voertuig. Om deze reden moet een kapotte wiellager altijd zo snel mogelijk worden vervangen. Een reparatie van de wiellager is niet mogelijk. Wiellager sets bevatten, afgezien van de wiellager zelf, onder andere ook moeren, bouten, splitpennen, pennen, pakkingen, pluggen, beschermkappen, borgringen, afdichtingen, en loopringen.

Het moment om een set te monteren

Over het algemeen zijn dit hele betrouwbare onderdelen, maar langdurige mechanische belasting kan toch leiden tot een falen. Of het nu gaat om de versies in kegelvorm van vrachtvoertuigen of de rol- en kogellagers van personenwagens, zodra het metaal beschadigd raakt of de loopring schade oploopt dient de wiellager vervangen te worden.

Er zijn verscheidene symptomen die kunnen betekenen dat het tijd is voor een vervanging van het onderdeel in kwestie: gezoem wanneer het voertuig in beweging is, geknars wanneer het stuur gedraaid wordt, er wordt olie verloren, de naaf raakt oververhit, of er bevindt zich speling in het wiel. Zodra één of meerdere van de eerder genoemde symptomen merkbaar is, moet het onderdeel onderhouden worden.

Voor de installatie van de onderdelen dient de reparatiehandleiding gevolgd te worden. Normaal gezien hoeven alleen de kapotte componenten vervangen te worden.

Bekende producenten van reparatiesets

Ondermeer de onderstaande merken maken deze onderdelen:

  • Kamoka (Pools);
  • A. B. S. (Nederlands);
  • Vaico, Ridex (Duits);
  • SNR (Frans);
  • SKF (Zweeds);
  • JP Group (Deens).

AUTODOC: handig online winkelen

Heeft u een online shop nodig waar u voordelig en met groot gemak bestellingen kan plaatsen? Dan bent u bij AUTODOC aan het juiste adres. Onze makkelijk te gebruiken website en mobiele applicatie zijn gemaakt om het u makkelijk te maken bij het zoeken naar de producten die u nodig heeft. Onze prijzen zijn betaalbaar en onze regelmatige promoties laten u toe om nog meer geld te besparen op uw bestellingen. Registreer u vandaag nog bij AUTODOC, en profiteer van onze lage prijzen op onder andere remblokken, remschijven, schokdempers, en wiellagersets voor vrachtwagens.